Profitapp Siguran Profit

ProfitApp – za Firme

Novi vid marketinga i siguran profit za firme (5 novih marketinških alata )

Izaberi svoj [Tip #] ispod, klikni i saznaj više

Ili izberi [Tip #6] klikni, kontaktiraj nas odmah i brzo otkrij dostupne, nove marketinške mogućnosti za tvoju firmu

Aplikacija je stvorena tako da svi dobijaju prilikom kupovine, a firme koje saradjuju sa profitapp-om se, na ovaj način, uključuju u novi vid marketingastiču nove klijente i ostvaruju veći promet.

ProfitApp marketing platforma

Loyalty program

Super efikasan i  lojalty program za firme. Imate biznis koji je u zenitu. Želite da se uključite u moderne tokove plaćanja i ostvarite jak loyalty program koji vam privlači i održava klijente. Treba vam samo izuzetan marketing sektor koji će to osmisliti i posvetiti se u potpunosti razvoju ideje. Da treba vam i custom software koji ce to pokretati, IT sektor za implementaciju, hardver koji će  čitati kartice, štampa kartica itd…. Možda nešto mnogo bolje od svega već postoji i daleko je naprednije. Vaše je samo da kažete da ProfitApp sistemu i dobićete sve to i mnogo više.

Novi način plaćanja

Ako si vlasnik biznisa, uključi se i ti u novi način plaćanja u Crnoj Gori. Omogućite vašim klijentima da plaćaju isključivo telefonom. ProfitApp se već koristi kao digitalni novčanik a uskoro će se moći povezati i sa bankovnim računima korisnika. ProfitApp vam omogućava i da imate trenutnu statistiku o korisnicima, prihodu i mjestu.

Novosti


Objavite vaše ponude, akcije, nove kolekcije i slično na ProfitApp novostima u okviru same aplikacije. ProfitApp novosti prate isključivo oni koji žele da kupuju, tako da će vaše poruke imati strogo ciljanu publiku.

ShopApp (internet prodavnica samo za vas u aplikaciji)


Postanite dio ShoppApp mreže koja omogućava svojim članovima da, preko telefona (online),  prodaju i nude svoje proizvode i usluge. Potrošači, vlasnici ProfitApp aplikacije direktno u aplikaciji biraju proizvode i plaćaju stanjem sa računa. ShopApp je trenutno u fazi testiranja.

Info board


U tabeli „Partneri“, na našem info bordu, nalaze se sve informacije o firmama koje nude robu ili usluge preko ProfitApp-a. Informacije su grupisane po gradovima i djelatnostima. Osim mogućnosti da pronađu vašu lokaciju, korisnici mogu u budućnosti kupovati vaše proizvode preko ShopApp-a.
Ovaj novi vid marketinga, nastao je upravo iz potrebe firmi za marketing rješenjem koje obezbjeđuje što efikasniji rezultat u odnosu na uložena sredstva. Firma prvo ostvaruje prihod prouzrokovan ProfitApp marketingom pa tek onda plaća ugovoreni procenat od tog ekstra prihoda. ProfitApp vam omogućava potpunu kontrolu prometa. Podaci se trenutno ažuriraju (mjesto, vrijeme, iznos…), dostupni su vam u svakom trenutku i možete ih filtrirati po vašoj želji. ProfitApp je jedina marketing platforma koja vam garantuje profit.

Kontaktirajte nas odmah, telefonom ili kontakt formom ispod, i saznajte više o uslovima za prijavu vaše firme:

Klikni dugme ispod i pozovi

Radnim danima (Pon. – Pet.) 09:00 – 14:00

Pozovi i pitaj!

Piši i pitaj!

Polja označena (*) su obavezna!