Pitanja i odgovori! • ProfitApp
Pitanja i odgovori!

Pitanja i odgovori!

 • Šta je profiApp (aplikacija)?

  ProfitApp je aplikacija za mobilne telefone stvorena tako da svi dobijaju prilikom kupovine. Firme koje saradjuju sa profitapp-om se, na ovaj način, besplatno uključuju u novi vid marketinga, stiču nove klijente i ostvaruju veći promet.

  Korisnicima se, pri kupovini, vraća značajan dio novca i taj novac mogu odmah da troše i opet dobiju povrat novca ili da preko same aplikacije plate račun za struju, televiziju, internet, osiguranje i to bez provizije. Sjajno, zar ne?

 • Kako do aplikacije?

  Preuzimanje aplikacije je besplatno. Možete je naći na Google playstore [klikni i preuzmi] ako koristite bilo koji Android telefon ili na Apstore-u [klikni i preuzmi] ukoliko ste korisnik Iphon-a.

 • Da li sam automatski uključen po preuzimanju i instalaciji aplikacije?

  Odgovor je: DA. Istog trenutka aplikaciju možete koristiti za sakupljanje profita.

 • Kako sakupljam profit?

  Prilikom kupovine, ako plaćate gotovinom kliknite na ProfitApp, pokažite telefon i zaposleno lice će vam skenirati traženi kod.  Istog trenutka nakon kupovine, nagrađeni ste povratom novca, koji vam je odmah na raspolaganju za dalju potrošnju. A ako ste aktivirali nalog i plaćate aplikacijom, tj.sakupljenim profitom, kliknite dodatno na polje: “Dodirni da platiš aplikacijom“, pokažite kod sa telefona i to je sve, i u ovom slučaju nagrađeni ste povratom novca.

 • Da li trebam naglasiti da plaćam profitapp-om?

  Da. U prodavnicama, buticima i sl. treba da naglasite da plaćate ProfitApp-om kad dodjete na pult. Pomenite takodje i da li plaćate gotovinom ili aplikacijom. U restoranima i kafićima najavite plaćanje dok naručujete, prije nego što konobar otkuca račun.

  Kako i u kojoj situaciji koristiti ProfitApp? Klikni i pogledaj video ispod!

  ProfitApp, plaćanje gotovinom

   

  ProfitApp, plaćanje aplikacijom

 • Koje su prednosti Premium korisnika?

  Premium korisnik možete postati kad god poželite uplatom jednokratne članarine. Tako dobijate veći profit od svake kupovine i otvarate sjajnu mogućnost ekstra profita dijeljenjem poklon vaučera.
  Nakon uplate članarine, primićete od ProfitApp-a dvadeset vaučera od po pet eura, namijenjenih isključivo za poklanjanje drugim korisnicima.
  Za svaki vaš poklon, ProfitApp vam uzvraća ekstra profitom po pravilima ProfitApp karijere. O tome vodi računa sama aplikacija

  Saznaj više
 • Koliko vaučera mogu da poklonim?

  Neograničeno mnogo. Aktivni korisnik od svog početnog stanja odvaja 100€ (20 elektronskih vaučera od po 5€) kao poklon za uključenje novim korisnicima. Aktiviranjem naloga bar jednog aktivnog korisnika (kojem ste vi poklonili vaučer) ProfitApp vam generiše novih 20 elektronskih vaučera i tako redom.

 • Da li trebam imati račun u banci?

  Ne morate. Sama aplikacija se koristi i za povrat novca prilikom plaćanja i za plaćanje sakupljenim profitom – stanjem sa aplikacije.

 • Ako plaćam stečenim profitom imam li povrat?

  Da.

 • Do kada moram potrošiti sakupljeni profit?

  Sakupljeni profit ne može propasti, i možete ga koristiti kad god želite, bez vremenskih ograničenja.

 • Da li mogu da pratim stanje sakupljenog profita?

  Na aplikaciji su prikazane sve vaše kupovine sa iznosom profita pojedinačno za svaku kupovinu, kao i ukupno ostvareni profit i trenutno raspoloživo stanje.

 • Da li je moguće da svi korisnici ostvare profit? Mogu li biti u gubitku?

  Svi korisnici koji aktiviraju aplikaciju i koriste je, garantovano ostvaruju profit. Održavanje, o kojem smo pisali u drugim odgovorima, se izmiruje isključivo iz ostvarenog profita korisnika, tako da i sa troškom održavanja ne možete biti u „minusu“. ProfitApp čeka da Vam se prvo isplati korišćenje aplikacije, pa tek onda namiruje održavanje. Aktivnom korisniku se pruža čak i biznis prilika, mogućnost za ekstra zaradom. Aktivni korisnik je uplatom od 100€ (20 elektronskih vaučera po 5€, namijenjenim isključivo za podjelu novim korisnicima prilikom dijeljenja aplikacije) investirao u ProfitApp biznis, i za svaki aktivirani nalog je nagrađen ekstra profitom po pravilima ProfitApp karijere. Aktivne korisnike ProfitApp oslobađa troškova održavanja za svaku narednu godinu, tako da nakon prvog skidanja održavanja sav profit ostaje samo vama, koji je za aktivnog korisnika znatno veći, tako da profit ostvaren samo kupovinama prevazilazi uplaćenih 100€. Čak i ako ne uspijete da uključite nijednog novog korisnika računica je i dalje na vašoj strani. Sa tim ulogom korisnik je jednom zauvjek izmirio sve obaveze prema ProfitAppu..tako da ne mali broj korisnika izabere opciju AKTIVNI korisnik, i to samo zbog benefita koji su iplativiji, čak i bez namjere da ProfitApp preporučuju novim korisnicima.