Profitapp Logo Rgb Final Gradient Negative Min

Pitanja i odgovori!

  • Šta je ProfitApp (aplikacija)?

   ProfitApp je aplikacija za mobilne telefone stvorena tako da svi dobijaju prilikom kupovine. Firme koje saradjuju sa profitapp-om se, na ovaj način, besplatno uključuju u novi vid marketinga, stiču nove klijente i ostvaruju veći promet.

   Korisnicima se, pri kupovini, vraća značajan dio novca i taj novac mogu odmah da troše i opet dobiju povrat novca ili da preko same aplikacije plate račun za struju, televiziju, internet, osiguranje i to bez provizije. Sjajno, zar ne?

  • Kako do aplikacije?

   Preuzimanje aplikacije je besplatno. Možete je naći na Google playstore [klikni i preuzmi] ako koristite bilo koji Android telefon ili na Apstore-u [klikni i preuzmi] ukoliko ste korisnik Iphon-a.

  • Da li sam automatski uključen po preuzimanju i instalaciji aplikacije?

   Odgovor je: DA. Istog trenutka aplikaciju možete koristiti za sakupljanje profita.

  • Kako sakupljam profit?

   Prilikom kupovine, ako plaćate gotovinom kliknite na ProfitApp, pokažite telefon i zaposleno lice će vam skenirati traženi kod.  Istog trenutka nakon kupovine, nagrađeni ste povratom novca, koji vam je odmah na raspolaganju za dalju potrošnju. A ako ste aktivirali nalog i plaćate aplikacijom, tj.sakupljenim profitom, kliknite dodatno na polje: “Dodirni da platiš aplikacijom“, pokažite kod sa telefona i to je sve, i u ovom slučaju nagrađeni ste povratom novca.

  • Da li trebam naglasiti da plaćam profitapp-om?

   Da. U prodavnicama, buticima i sl. treba da naglasite da plaćate ProfitApp-om kad dodjete na pult. Pomenite takodje i da li plaćate gotovinom ili aplikacijom. U restoranima i kafićima najavite plaćanje dok naručujete, prije nego što konobar otkuca račun.

   Kako i u kojoj situaciji koristiti ProfitApp? Klikni i pogledaj video ispod!

   ProfitApp, plaćanje gotovinom

    


ProfitApp, plaćanje aplikacijom

 • Kako postati i koje su prednosti Premium korisnika?

  Premium korisnik možete postati kad god poželite uplatom jednokratne članarine. Tako dobijate veći profit od svake kupovine i otvarate sjajnu mogućnost ekstra profita dijeljenjem poklon vaučera.
  Nakon uplate članarine, primićete od ProfitApp-a dvadeset vaučera od po pet eura, namijenjenih isključivo za poklanjanje drugim korisnicima.
  Za svaki vaš poklon, ProfitApp vam uzvraća ekstra profitom po pravilima ProfitApp karijere. O tome vodi računa sama aplikacija

  Saznaj više
 • Koliko vaučera mogu da poklonim?

  Neograničeno mnogo. Aktivni korisnik od svog početnog stanja odvaja 100€ (20 elektronskih vaučera od po 5€) kao poklon za uključenje novim korisnicima. Aktiviranjem naloga bar jednog aktivnog korisnika (kojem ste vi poklonili vaučer) ProfitApp vam generiše novih 20 elektronskih vaučera i tako redom.

 • Da li trebam imati račun u banci?

  Ne morate. Sama aplikacija se koristi i za povrat novca prilikom plaćanja i za plaćanje sakupljenim profitom – stanjem sa aplikacije.

 • Ako plaćam stečenim profitom imam li povrat?

  Da.

 • Do kada moram potrošiti sakupljeni profit?

  Sakupljeni profit ne može propasti, i možete ga koristiti kad god želite, bez vremenskih ograničenja.

 • Da li mogu da pratim stanje sakupljenog profita?

  Na aplikaciji su prikazane sve vaše kupovine sa iznosom profita pojedinačno za svaku kupovinu, kao i ukupno ostvareni profit i trenutno raspoloživo stanje.