Pitanja i odgovori! • ProfitApp
Pitanja i odgovori!

Pitanja i odgovori!

 • Kako do aplikacije?

  Preuzimanje aplikacije je besplatno. Možete je naći na Google playstore [klikni i preuzmi] ako koristite bilo koji Android telefon ili na Apstore-u [klikni i preuzmi] ukoliko ste korisnik Iphon-a.

 • Da li sam automatski uključen po preuzimanju i instalaciji aplikacije?

  Odgovor je: NE. Uključiti vas može bilo koji AKTIVNI KORISNIK i istog trenutka aplikaciju možete koristiti za sakupljanje benefita. Ukoliko ne poznajete nekog ProfitApp korisnika koji bi vas mogao uključiti popunite prijavu. (Ili jednostavno pitajte prijatelje na društvenim mrežama da li su aktivni korisnici ProfitApp-a i da li su voljni da vas uključe.)

  Popuni prijavu
 • Kako sakupljam profit?

   • Prilikom kupovine, ako plaćate gotovinom kliknite na ProfitApp, pokažite telefon i zaposleno lice će vam skenirati traženi kod.  Istog trenutka nakon kupovine, nagrađeni ste povratom novca, koji vam je odmah na raspolaganju za dalju potrošnju. A ako ste aktivirali nalog i plaćate aplikacijom, tj.sakupljenim profitom, kliknite dodatno na zeleno polje u kome piše „PLATI STANJEM SA APLIKACIJE“, pokažite kod sa telefona i to je sve, i u ovom slučaju nagrađeni ste povratom novca.
   • Aktivni korisnici su odabrali da uključuju nove korisnike i na taj način ostvaruju dodatni profit. Kao AKTIVNI KORISNIK izabrali ste da AKTIVNO MARKETINŠKI PROMOVIŠETE APLIKACIJU i na taj način ostvarujete poštenu novčanu naknadu za svoj trud (detaljnije u pravilniku koji je dostupan na aplikaciji). Da li ćete da postanete aktivan korisnik odlučujete prilikom preuzimanja ProfitApp aplikacije.
 • Kako se aktivira nalog?

  Sakupljenim profitom u iznosu od 100€ ili uplatom ovog iznosa, jednom zauvijek ste aktivirali svoj nalog i tih 100€ SU SAMO VAŠI, možete početi da ih trošite. Dakle sa aktiviranim nalogom, ProfitApp možete početi koristiti za plaćanja stanjem sa aplikacije tj. sakupljenim profitom, izmirivanje mjesečnih računa i podjelu aplikacije novim korisnicima. Svi aktivni korisnici koji učestvuju u dijeljenju aplikacije novim korisnicima, poklanjaju im vaučer u iznosu od 5€, a oni sami su nagrađeni dodatnim profitom (detaljnije u pravilniku koji je dostupan na aplikaciji).

 • Aktivni ili standardni korisnik? Koje su prednosti aktivnog korisnika?

  Aktivnim korisnicima ProfitApp obezbeđuje veći povrat novca i mogućnost za kupovinu robe na odloženo, a troškovi održavanja aplikacije se izmiruju samo jednom. Aktivni korisnici su odabrali da uključuju nove korisnike i na taj način ostvaruju dodatni profit. Da li ćete da postanete aktivan korisnik odlučujete prilikom preuzimanja ProfitApp aplikacije.

 • Koliko vaučera mogu da poklonim?

  Neograničeno mnogo. Aktivni korisnik od svog početnog stanja odvaja 100€ (20 elektronskih vaučera od po 5€) kao poklon za uključenje novim korisnicima. Aktiviranjem naloga bar jednog aktivnog korisnika (kojem ste vi poklonili vaučer) ProfitApp vam generiše novih 20 elektronskih vaučera i tako redom.

 • Da li trebam naglasiti da plaćam profitapp-om?

  Da. U prodavnicama, buticima i sl. treba da naglasite da plaćate ProfitApp-om kad dodjete na pult. Pomenite takodje i da li plaćate gotovinom ili aplikacijom. U restoranima i kafićima najavite plaćanje dok naručujete, prije nego što konobar otkuca račun.

  Klikni i pogledaj video ispod!

  Pitanja i odgovori!
  ProfitApp, plaćanje gotovinom

  Plati Stanjem Sa Aplikacije
  ProfitApp, plaćanje stanjem sa aplikacije
 • Da li trebam imati račun u banci?

  Ne morate. Sama aplikacija se koristi i za povrat novca prilikom plaćanja i za plaćanje sakupljenim profitom – stanjem sa aplikacije.

 • Ako plaćam stečenim profitom imam li povrat?

  Da.

 • Do kada moram potrošiti sakupljeni profit?

  Sakupljeni profit ne može propasti, i možete ga koristiti kad god želite, bez vremenskih ograničenja.

 • Da li mogu da pratim stanje sakupljenog profita?

  Na aplikaciji su prikazane sve vaše kupovine sa iznosom profita pojedinačno za svaku kupovinu, kao i ukupno ostvareni profit i trenutno raspoloživo stanje.

 • Kako se plaća održavanje?

  Ukoliko ste standardni korisnik, održavanje iznosi 25€ godišnje. Ako ste aktivni korisnik održavanje iznosi 25€ jednokratno (samo jednom). Važno je znati da se ono automatski izmiruje isključivo od povrata novca, tj. od prvog sakupljenog profita. Ako ne koristite aplikaciju ili ako prestanete da je koristite, nemate nikakvu obavezu plaćanja održavanja sakupljenim profitom niti na bilo koji drugi način.

 • Da li je moguće da svi korisnici ostvare profit? Mogu li biti u gubitku?

  Svi korisnici koji aktiviraju aplikaciju i koriste je, garantovano ostvaruju profit. Održavanje, o kojem smo pisali u drugim odgovorima, se izmiruje isključivo iz ostvarenog profita korisnika, tako da i sa troškom održavanja ne možete biti u „minusu“. ProfitApp čeka da Vam se prvo isplati korišćenje aplikacije, pa tek onda namiruje održavanje. Aktivnom korisniku se pruža čak i biznis prilika, mogućnost za ekstra zaradom. Aktivni korisnik je uplatom od 100€ (20 elektronskih vaučera po 5€, namijenjenim isključivo za podjelu novim korisnicima prilikom dijeljenja aplikacije) investirao u ProfitApp biznis, i za svaki aktivirani nalog je nagrađen ekstra profitom po pravilima ProfitApp karijere. Aktivne korisnike ProfitApp oslobađa troškova održavanja za svaku narednu godinu, tako da nakon prvog skidanja održavanja sav profit ostaje samo vama, koji je za aktivnog korisnika znatno veći, tako da profit ostvaren samo kupovinama prevazilazi uplaćenih 100€. Čak i ako ne uspijete da uključite nijednog novog korisnika računica je i dalje na vašoj strani. Sa tim ulogom korisnik je jednom zauvjek izmirio sve obaveze prema ProfitAppu..tako da ne mali broj korisnika izabere opciju AKTIVNI korisnik, i to samo zbog benefita koji su iplativiji, čak i bez namjere da ProfitApp preporučuju novim korisnicima.