ProfitApp o nama

ProfitApp – svi smo u plusu.

ProfitApp je nastao na osnovu ideje da je moguće ostvariti formulu u kojoj su i kupci i trgovci u plusu. Kompanija ima viziju da postane vodeća platforma za tržišne usluge.

Marko Ivanović

CEO

ProfitApp se trenutno širi među potrošačima pet zemalja. Svako novo tržište dokazuje kvalitet ovoga sistema. Očekujem da će ProfitApp postati vodeća platforma za trgovinu u mnogim evropskim zemljama.

Vojin Rašković

Founder

Sve je pokrenula ideja da je moguće ostvariti formulu u kojoj su svi na dobitku. Sada vlasnici biznisa imaju vrhunsku ponudu a kupci jednostavan sistem kupovine i upravljanja svojim novčanim tokovima. Ovo je i dalje naša zvezda vodilja i ostaće to u budućnosti. Svako poboljšanje proveravamo prema tome koliko kupcima olakšava i pojednostavljuje život.

Dragi Vujačić

CMO

ProfitApp je institucija sa izuzetno ozbiljnom vizijom razvoja. Planovi o tome kako platforma treba da izgleda za godinu dana, već su pretvoreni u projekte. Neki od njih su fazi testiranja. Ono što očekujemo da ProfitApp postane u oblasti online kupovine i marketinga, iznenadiće sve.

Marko Mirović

Franchise Manager

Posebno smo ponosni na naš inovativni sistem franšiza. Imamo primere da su ProfitApp partneri vratili ulaganja u roku kraćem od sedam meseci.

Milena Damjanović

Creative Director

1x1

Vanja Perović

Administrative Assistant to the Executive Director

1x1

Ognjen Petrović

Producer

1x1

Veljko Veljović

Coordinator

1x1

Katarina Radičević

Project Manager

1x1

Tomislav Lalić

SEO Specialist

WordPress Web Developer.

1x1

Ana Samardžić

Designer

1x1

Ivana Radović

Copywriter (Social Media)

1x1

Lazar Radinović

CTO

1x1

Majda Ćosović

Call Operator

1x1

Rade Filipović

Product Designer

1x1

Aleksandar Vuković

CTO

1x1